Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На Concours d'Elegance німці привезли BMW Concept Z4

За декілька тижнів до початку Франкфуртського автосалону, компанія BMW вирішила продемонструвати власне бачення майбутнього дизайну своїх моделей на прикладі концепту під промовистою назвою Concept Z4. Яскравий родстер витриманий у класичному стилі бренду, але не обійшлося без сучасних технологій, які допоможуть серійному автомобілю розкрити весь потенціал скритий під виразним кузовом двох дверного кабріолета.

Після розмови з головним дизайнером BMW Concept Z4 Марком Жираром, ми з’ясували, що концепт стане на конвеєр у вигляді серійного Z4 Roadster в осені 2018 року. Зі слів Марка випливає, що приблизно на 80% концепт залишиться після остаточного затвердження дизайну серійного кабріолета. Такі сміливі заяви від виробника почали надходити після показу ще одного цікавого концепту BMW 8-series. Доречи, дизайн обох концептів дуже схожий та може бути орієнтиром для наступних моделей німецького бренду.

Концепція нового Z4 складається з агресивного та спортивного дизайну кузова, особливо це помітно на прикладі радіаторної решітки та величезних повітря забірників. Нарешті баварці повертаються до широкої форми решітки, яка характерна для старих моделей марки.

Без сумніву BMW Z4 розроблявся як автомобіль для водія, тому в середині родстера нас зустрічатиме розвернута в бік власника центральна консоль та панель приладів. Подібно до останніх новинок у новому Z4 елементи керування зосереджені біля водія, та не відволікають від активного драйву. Судячи з матеріалів, які використанні у салоні концепту, німці намагатимуться підняти планку якості на новий при наймі для себе рівень.

На сьогодні вже відомі деякі силові агрегати, передбачені для серійного BMW Z4. Перш за все мова йде про бензинові мотори об’ємом 2 та 3 літри. 4-циліндровий двигун на 2 літри видає 190 або 250 к.с., а його 6-циліндровий колега аж 350 к.с. Доречи, в новому родстері буде можливість замовлення пакету опцій під назвою M Performance, а повноцінна М-серія скоріш за все залишиться тільки на седанах марки. 

На європейському ринку модель з’явиться на при кінці наступного року за ціною від 35 тисяч євро… 

21.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На Concours d'Elegance німці привезли BMW Concept Z4

Політика конфіденційності